Anul acesta aduce mixuri surprinzătoare de arome autentice din întreaga lume, combinate cu plating creativ care transformă fiecare farfurie într-o operă de artă. Experiența premium Flavours garantează meniuri spectaculoase, adaptate perfect stilului fiecărei nunți.
Stațiile de live cooking devin punctul de atracție al evenimentelor, oferind oricărui invitat o experiență interactivă și preparate fresh, pregătite în timp real de bucătarii noștri. De la soup bars la sushi, ramen sau seafood grill, fiecare foodstation aduce un spectacol culinar și arome irezistibile.
Pe măsură ce responsabilitatea față de mediu devine tot mai importantă,cuplurile își îndreaptă atenția către nunți sustenabile, cu un impact pozitiv asupra naturii. Alegerea ingredientelor locale și a preparatelor eco-friendly devine un element-cheie în conturarea meniurilor unei astfel de nunți.
Experiența focului deschis aduce într-o interpretare modernă arome intense, plating rafinat și un bufet cu design spectaculos. Combinația perfectă între autenticitate și fine dining va atrage privirile tuturor invitaților, oferind oricărei nunți acel je ne sais quoi despre care toți invitații vor vorbi.
"Ne dorim ca fiecare nuntă pe care o organizăm să fie mai mult decât un eveniment, să fie o experiență memorabilă pentru miri și invitații lor. Fiecare detaliu, de la meniuri până la prezentare, este personalizat în funcție de viziunea clienților noștri", spune Dana Peteanu, Sales & Event Planner Flavours de peste 10 ani.
Chef Shoo, Creative Director & Executive Chef Flavours, completează: "Vedem din ce în ce mai multe cupluri care aleg un concept gastronomic inedit pentru nunta lor, iar noi suntem aici să transformăm această dorință în realitate, cu un mix de creativitate, tehnici inovatoare și ingrediente premium."