Search ico
 Facebook  Instagram
Flavours Noutati

FLAVOURS deschide un nou concept in Bucharest Business Park

flavours-stradale-interior2

Noul restaurant va funcționa la parterul Bucharest Business Park, oferind chiriașilor o selecție dintre cele mai actuale concepte de food & dining. De asemenea, Flavours va aduce în această locație și conceptul nou de “live cooking”, în care clienții vor asista la prepararea diferitelor sortimente, ce vor fi realizate chiar în inima locației, cu ajutorul unor echipamente nou-intrate pe piață, precum cuptorul “tandoor” sau grătarul “robata”.

flavours-stradale-interior1

Sunt foarte entuziasmat de noua provocare. Până acum, Flavours s-a concentrat pe timpul liber, dar acum ne îndreptăm spre timpul petrecut la birou, care reprezintă de fapt peste 75% dintr-o zi obișnuită.

Aici am dezvoltat un concept complet nou pe piața din România, în care ne vom axa pe Street Food, într-o ambianță relaxată și cool. Vom avea, în premieră, o zonă de live cooking, ce va include un Robata Grill și un Tandoor Oven. Am fost personal într-o nouă “excursie” la Londra pentru un training on-site cu experții în domeniu.

Designul “Stradale“ – așa se numește noua locație – a fost realizat de prietenul și partenerul nostru, Mihai Popescu, cel care a fost implicat în toate locațiile Flavours-Fratelli de până acum – Biutiful-urile, Fratelli Lounge, Bistro, Espresso Bar ?i noile locații pe care le avem în plan. Suntem foarte mândri de soluția de breakfast pe care o vom oferi și mai ales de coffee & cocoa de dimineață, pentru care am ales să ne asociem cu numărul 1 în domeniu, super echipa Origo. Nu vom uita nici de after hours, nici de evenimentele private pentru chiriașii din BBP. Pe scurt, vom deschide porțile unei lumi noi, de mult așteptate. declară Chef FOA, Executive Chef Flavours Food Design.