Search ico
 Facebook  Instagram

Istoria Flavours

 • Istoria Flavours 2002

  Ca întotdeauna, totul a început cu o idee…

  În anul 2002, Flavours a fost creat de către doi prieteni care au devenit conștienți de o problemă pe piața evenimentelor de top sau tip red carpet: preparatele oferite erau lipsite de imaginație și serviciul neprietenos.

  Așadar, cei doi au inițiat misiunea de a strânge o echipă de profesioniști, ai cărui membrii au în comun: iubirea față de mâncare și simțul aprecierii față de standardele înalte. De atunci… nu au mai fost două evenimente identice.

  Evenimentele Flavours au tematici diferite, în care totul (da, până la ultimul detaliu) este potrivit pe client, fie că evenimentul este de tip corporate, o nuntă sau o zi aniversară a copilului.

 • Ne-am construit o reputație…

  În anul 2005, a început colaborarea între Flavours și Fratelli, statut ce ne conferă exclusivitate tuturor locațiilor marca Fratelli.

  Succesul a fost obținut prin folosirea unică a “Food Design”, preocuparea noastră constantă de a fi proaspăt diferiți, gândirea în afara limitelor și în același timp, focusându-ne pe calitate.

  Gândim în avans și țintim sus și de aceea, bucătarii noștrii fac schimburi de experiență constant la firme de catering cu renume și restarante de top din afară, precum: Blistering Barbecue, Rhubarb Catering, Jamie Oliver’s Fabulous Feasts și The Nut Tree Inn.

  Istoria Flavours 2005
 • Istoria Flavours Acum

  Adăugăm mai multă savoare în fiecare zi

  Printre clienții noștri se pot număra H&M, The ONE, Țuca Zbârcea & Asociații, BMW, Orange, Dacia, Tabu, Vodafone, Jack Daniel’s, UniCredit Țiriac Bank, BCR, Romtelecom, BRD Groupe Société Générale, Federația Română de Hockey, OTP Bank, Prima TV, The International British School of Bucharest, VOLVO și mulți alții.