Search ico
 Facebook  Instagram
Flavours

Florin Scripcă în echipa MasterChef România

Florin Scripc?, Executive Chef la Flavours Food Design, va face parte din juriul “MasterChef” începând cu noul sezon din toamna 2014.

“Mă bucur ca mi s-a oferit această oportunitate (de a juriza MasterChef, cel mai cunoscut show culinar din România – n.r.), care a apărut ca o completare a pasiunii și a pregătirii mele intense în arta culinară din ultimii 14 ani, dar și a “Flavours 3 Bucătari”.

Sunt încantat să accept noua poziție în juriul emisiunii MasterChef, poziție care onorează întreaga echipă Flavours. Cu siguranță este o provocare nouă pentru mine și de abia aștept să cunosc români talentați cărora să le pot împărtăși din experiența mea și alături de care să mă distrez – da, chiar asta vreau să fac.

Acum 15 ani eram și eu doar un tânăr pasionat de gastronomie, și știu că începuturile sunt foarte sensibile și trebuie încurajate de cei cu experiență. Așa cum îmi place mie să spun, la noi în bucătarie, it’s all about Flavours, și dacă există pasiune și talent, vom face miracole împreună. See you at Masterchef!