Search ico
 Facebook  Instagram
Flavours

Chef FOA aduce “street food” și “live cooking” în noul restaurant Stradale

flavours-chef-foa-live-cooking-stradale-1

Chef Foa vine cu un nou proiect de restaurant, axat pe “street food” și “live cooking”, adresat clienților din clădirile de birouri. Acest concept debutează la Stradale, în Bucharest Business Park.

flavours-chef-foa-live-cooking-stradale-2

Stradale va avea, în premieră în România, un Robata Grill și un Tandoor Oven, unde se concentrează zona de live cooking. Chef Foa mizează și pe design-ul restaurantului, cosmopolit și confortabil, precum și pe flexibilitatea spațiului, care permite organizarea de evenimente after hours.

flavours-chef-foa-live-cooking-stradale-20

“Servirea mesei ar trebui să fie un moment de relaxare și nu doar satisfacerea unei nevoi primare. La Stradale, ne dorim să relaxăm clienții. De aceea, am investit mult în crearea ambianței și design, pe lângă calitatea și gustul mâncării”, a declarat Chef Foa, Executive Chef Flavours Food Design.

flavours-chef-foa-live-cooking-stradale-16

flavours-chef-foa-live-cooking-stradale-18

Stradale oferă și o soluție de breakfast și mai ales de coffee & cocoa.

flavours-chef-foa-live-cooking-stradale-8

flavours-chef-foa-live-cooking-stradale-17

Cafeaua este un blend premium, pregătit în parteneriat cu Guido, magazinul de specialitate care are propria prăjitorie și școală de cafea.

flavours-chef-foa-live-cooking-stradale-130

“Flavours a pornit la drum concentrându-se pe timpul liber. Acum ne orientăm spre o altă zonă de timp – cel petrecut la birou. Majoritatea prietenilor noștri lucrează într-un birou, dar nu au o opțiune reală, care să-i satisfacă, pentru masa de prânz. În ultima vreme, toată lumea e îndrăgostită de Street Food. Așa și Flavours – diferența este că noi l-am pus deja în practică la Stradale. Am pus mult suflet în acest proiect, am investit mult în echipa, design și în crearea meniului”, a completat Chef Foa.

flavours-stradale-interior2